Newest observations

Contact information

Skywarden,
Ursa Astronomical Association
Kopernikuksentie 1
00130 Helsinki
taivaanvahti(at)ursa.fi

Ursa Astronomical Association

Moon - 6.9.2011 at 20.46 Espoo Observation number 55

Visibility III / V

Timo Kuhmonen, Ursa (Etelä-Suomi)

One autumn evening, returning from work, there was a mist raft in the field and the moon was mumbling bright in the sky. At least the paperback should have been included, the cell phone picture the only one I got. The best camera is the included camera ...


Additional information
  • Observation target
    • Moon
    • Keskitaso
Technical information

Nokia N8 Camera

Comments: 4 pcs
Marko Pekkola - 6.11.2011 at 18.12 Report this

Yllättävän tasokas kuva kännykkäkameralla otetuksi. Hieno tunnelma paksun sumulautan ja Kuun yhdistelmässä. Muistit vielä päivämäärän vai löytyikö se N8:n kuvatiedostosta?

Marko Pekkola - 6.11.2011 at 18.14 Report this

Siis N8:n kamerahan on tunnetusti tasokas, mutta se että se pystyy yölläkin tuollaiseen jälkeen on yllättävää. Mikä lie sitten pakkaus tällä hetkellä järjestelmässä, täytyy tutkia mikä sen optimi on.

Timo Kuhmonen - 6.11.2011 at 18.32 Report this

Aikaleima tuon kuvan kohdalla, tarkastettu normaalista tiedoston aikaleimasta. Ko kännykamera tallettaa tarvittaessa EXIF:iin  tarkemmat tiedotkin (integroitu GPS vastaanotin), mikäli toiminto on aktivoitu...

Emma Bruus - 6.11.2011 at 20.15 Report this

Åhås, katsoin ensin kuvaa kohinaisuutta hieman ihmetellen. Mutta jos tuo tosiaan on kännykameralla otettu niin todella poikkeuksellisen hyvää jälkeä pimeässä. Enkä kännykästä sittenkin on hätäkameraksi jonain päivänä.

Send a comment

Comments are checked and moderated before publication If you want to contact the observer directly about possibilities to use these images, use the Media -form.

*

*

*
characters left

By sending in this comment I confirm, that I've read and understood the the observation system's privacy policy.