Contact information

Skywarden,
Ursa Astronomical Association
Kopernikuksentie 1
00130 Helsinki
taivaanvahti(at)ursa.fi

Ursa Astronomical Association

Starscape image - 6.10.2016 at 22.46 Parainen, Korppoo, Jurmo Observation number 58003

Visibility IV / V


The starry sky appeared stunningly abundant and contrasting in the outer archipelago. A tourist from the Helsinki metropolitan area was amazed :)More similar observations
Additional information
  • Observation target
    • Starscape image
    • Näyttävä
  • Constellation
    • Auriga
Comments: 2 pcs
Timo Kuhmonen - 24.10.2016 at 23.55 Report this

Oliko Jurmossa vielä ylämaankarjaa laitumella :-) Varmaan ollut tuo paikka upea kohde pimeällä. Kerran Jurmossa käynyt, mutta se oli vain päiväreissu. Utö puolellakin on melko pimeät taivaat. Majakan kirkas valokeila antaa tummalle taivaalle "pohjavaloa" joten eteläosa ei välttämättä paras paikka ole kuvata, ellei tietoisesti hae tuota valokeilaa kuviin :-)

Mikko Koivisto - 27.10.2016 at 17.02 Report this

Ei muuta karjaa kuin niitä alpakoita. Tulivat uteliaina ihmettelemään, kun kyykin kameroineni pimeydessä :) On tosiaan hieno paikka kuvata yötaivasta Espooseen verrattuna. Vietimme saarella kolme yötä ja eka ilta oli tähtikirkas. Vain kova tuuli häiritsi pitkien valotusten ottamista, piti aina löytää suojainen kohta ja se tietenkin rajoitti kuvauspaikkoja.

Send a comment

Comments are checked and moderated before publication If you want to contact the observer directly about possibilities to use these images, use the Media -form.

*

*

*
characters left

By sending in this comment I confirm, that I've read and understood the the observation system's privacy policy.